Читај ми!

Košarkaški svet bruji o Nikoli Jokiću: Dokazao je da je zvezda, da je najbolji

Fenomenalnom partijom protiv Klipersa u šestom meču polufinala Zapadne konferencije, Nikola Jokić još jednom je oduševio košarkaški svet. Reči hvale na račun srpskog centra uputili su saigrači iz reprezentacije, evropski ali i svetski stručnjaci, kao i legendarni NBA košarkaši.

Nagetsi su odbili da se predaju, uprkos vođstvu Klipersa od 3:1 u seriji, ali i zaostatku od 19 poena u šestoj utakmici.

Denver je na krilima Nikole Jokića, koji je postigao 34 poena, imao 14 skokova i sedam asistencija, napravio preokret i izborio "majstoricu", odnosno sedmu utakmicu u seriji.

Majstorije Nikole Jokića izmamile su komentare najpoznatijih košarkaških medija, portala, košarkaša, ali i legendi ovog sporta. Irvin "Medžik" Džonson jedan je od njih.

"Nema dileme da je Nikola Jokić dokazani superstar, koji je sa 34 poena, 14 skokova i sedam asistencija vodio Denver do preokreta i pobede", rekao je petostruki NBA šampion i legenda Lejkersa "Medžik" Džonson.

"Nisam mislio da ću ovo reći, ali Kavaj Lenard nije najbolji košarkaš u ovoj seriji, a pritom je veoma dobar. Jokić je najbolji, on je košarkaš za kojeg Klipersi nemaju rešenje", rekao je Greg Entoni, nekadašnji NBA košarkaš, a danas analitičar najjačeg košarkaškog prvenstva na svetu.

Jokić je zasenio i saigrače iz Denvera, ali i reprezentacije, pogotovo Nemanju Nedovića i Bogdana Bogdanovića, koji su tokom meča na društvenim mrežama komentarisali njegove poteze.

"Jokić je večeras bio najbolji košarkaš na svetu", izjavio je Nikolin saigrač iz Denvera, Majkl Porter junior.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво