Inter protiv Šahtjora – ko će u finale Lige Evrope

Fudbaleri Intera i Šahtjora u međusobnom duelu odlučiće ko će biti drugi finalista ovofodišnje Lige Evrope. Pobednik će se za trofej boriti protiv Sevilje, koja je u nedelju eliminisala Mančester junajted. Utakmica u Diseldorfu igra se od 21.00 sat, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Duel dva nekadašnja osvajača ovog takmičenja odlučiće ko će se sa Seviljom boriti za trofej u Ligi Evrope.

Obe ekipe nalaze se u odličnoj formi, obe ekipe takmičenje su započele u Ligi šampiona, a sada imaju priliku da osvoje "utešnu" nagradu.

Šahtjor je svoj jedini trofej u Evropi osvojio upravo u Ligi Evrope, 2009. godine, dok je Inter tri puta bio najbolji u takmičenju tokom devedesetih godina prošlog veka.

Italijanski tim važi za blagog favorita u ovom meču, ali činjenica da se zbog skraćene sezone zbog pandemije koronavirusa igra samo jedan susret - ide na ruku "rudarima" iz Ukrajine.

Inter je u osmini finala eliminisao španski Hetafe, dok je u četvrtfinalu bio bolji od nemačkog Leverkuzena. Šahtjor je do polufinale došao eliminisavši prvo Volfsburg, a potom i ekipu Bazela.

Utakmica na "Merkur špil areni" u Diseldorfu igra se od 21.00 sat, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво