Juventus i Inter u poteri za sjajnim Argentincem

Argentinski fudbalski trener Maurisio Poketino, koji je prošle godine dobio otkaz u Totenhemu, na meti je dva italijanska velikana – Juventusa i Intera.

Jedan od najtraženijih trenera na svetu Maurisio Poketino bez kluba je od novembra kada je dobio otkaz u Totenhemu.

Argentinac je smenjen svega pet meseci nakon što je doveo Sparse u finale Lige šampiona, a na klupi tima iz Londona nasledio ga je Žoze Morinjo.

Čim je izgubio posao u Totenhemu, u medijima su počela nagađanja o tome gde će odlični stručnjak nastaviti trenersku karijeru. oketino je dugo povezivan sa Njukaslom, ali se čini da je ta priča propala. Saudijcima koji hoće da kupe "svrake" još nije dozvoljeno preuzimanje, pa se čini da Argentinac neće ostati u Engleskoj.

Britanski „Telegraf" piše da se za Poketina interesuju Inter i Juventus.

Antonio Konte bi poslee jedne sezone mogao da napusti "nerazure", jer ima nesuglasice sa upravom, najviše sa direktorom Bepeom Marotom, oko transfer politike.

Sa druge strane, Maurisio Sari, nije opravdao poverenje čelnika Juventusa. Bivši trener Napolija je stigao je iz Čelsija umesto Masimilijana Alegrija, sa ciljem da napravi iskorak i osvoji Ligu šampiona. "Stara dama" jeste na korak od devetog vezanog skudeta ali se čini da nema igru za osvajanje "ušatog" pehara.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво