Milošević: Ponosan sam na momke

Trener Partizana Savo Milošević smatra da je njegov tim apsolutno zasluženo prošao u finale Kupa Srbije.

Crno-beli na svom stadionu pobedili su Crvenu zvezdu 1:0, golom Bibrasa Natha u 58. minutu, a u finalu Kupa igraće protiv Vojvodine.

"Apsolutno zašluženo smo dobili meč. Derbi je bio onakav kakav smo očekivali. Zadovoljan sam svime. Još nismo osvojili trofej. Čestike Zvezdi na korektnosti. Bilo je na granici, ali to je derbi", rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Trener Zvezde, Dejan Stanković, izjavio da je derbi odlučila sitnica, ali i to što je Partizan forsirao duge lopte na Umara Sadika.

"Ne volim da hvalim pojedince, ali Sadik je dosta stvari odradio za nas. Znali smo da će defanzivci Zvezde imati problem da ga čuvaju, što ste i videli. To je bio samo jedan deo taktike".

Milošević je rekao i da se posle utakmice srdačno pozdravio sa Stankovićem.

"Čestitao je fer i sportski. Rekao sam da treba da digne glavu. Zvezda je bila ozbiljan protivnik. Oni su u nekim stvarima iza nas. On je u Zvezdi tek nekoliko meseci, biće ovakvih mečeva još za Dekija i mene", objasnio je Milošević.

Partizan je posle gola imao još nekoliko šansi koje nije iskoristio, a Milošević je rekao da nije imao strah da će Zvezda kazniti promašaje.

"Momci su bili koncentrisani, zadnja linija je delovala tako da nisam imao strah. Nije slučajno što već tri derbija ne primamo gol. Velika pobeda mojih momaka na terenu. I da su izgubili, bio bih ponosan", zaključio je Milošević.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара