Dokić: Da opet igram tenis? Možda ovog leta…

Nekadašnja četvrta teniserka sveta Jelena Dokić, koja je nastupala pod zastavom Jugoslavije, kasnije Srbije i Crne Gore, a potom Australije, rekla je da razmišlja o povratku na teniski teren. Na osnovu iskustva sa poslednjeg turnira legendi na Australijan openu veruje da će to biti u konkurenciji dublova.

Jelena Dokić je pre šest godina napustila profesionalnu tenisersku karijeru, ali novonastali uslovi zbog pandemije koronavirusa su je naveli na razmišljanje o povratku na terene.

"Zbog pandemije moguće je da dugo nećemo videti međunarodna putovanja i tenis. Zbog toga bi bilo dobro da imamo neka domaća takmičenja i domaći tenis. Ako bude prilike da zaigram u dublu ili u meču legendi, što da ne", izjavila je australijska teniserka za tamošnje medije.

Jelena Dokić je u januaru nastupala na turniru legendi na Australijan openu u konkurenciji dublova sa Dinarom Safinom i zadovoljna je postignutim rezultatima.

"Igrala sam ove godine u Melburnu prvi put od povlačenja. I bilo je stvarno dobro. Odlično sam pogađala voleje i zaista mi je prijalo što sam se vratila na teren i opet igrala tenis. Volela bih da dobijem priliku da ponovo igram u parovima na nekim turnirima", navela je Jelena Dokić.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво