Konačno održan "UFC 249", Gaetje iznenadio Fergusona

Turnir "UFC 249" održan je u Džeksonvilu, a u glavnoj borbi Džastin Gaetje savladao je Tonija Fergusona tehničkim nokautom u petoj rundi.

Sa gotovo mesec dana zakašnjenja zbog epidemije koronavirusa, 249. po redu UFC turnir održan je u Džeksonvilu na Floridi.

Ljubitelji MMA sporta uželeli su se spektakularnih borbi, a upravo je takvu jednu doneo turnir na kojem je trebalo da učestvuje Habib Nurmagomedov.

Međutim, Rus nije uspeo da nađe način da prisustvuje turniru, ali je zato njegova zamena, Džastin Gaetje, bio pravi junak večeri i tehničkim nokautom u petoj rundi savladao favorizovanog Tonija Fergusona i obezbedio sebi privremeni UFC pojas u lakoj kategoriji.

Pobeda Gaetjea mogla bi da znači da će se još jednom odložiti dugo očekivani duel između Fergusona i Nurmagomedova, koji UFC neuspešno pokušava da organizuje već četiri puta.

Gaetje je zabeležio 22. trijumf u karijeri, uz dva poraza, dok je Ferguson sada na skoru od 25-4, a prekinut mu je niz od 12 pobeda zaredom, koji je započeo još 2013. godine.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво