Turska zatvara granicu sa Iranom zbog koronavirusa

Kao preventivnu meru zbog epidemije koronavirusa Turska će zatvoriti granicu sa Iranom, saopštio je turski ministar zdravlja Fahretin Kodža.

Iran je prva zemlja na Bliskom Istoku u kojoj su prijavljeni slučajevi obolelih ljudi od koronovirusa, s obzirom na to da je ministar zdravlja te zemlje objavio da su 43 osobe zaražene. 

Turski ministar zdravlja je rekao da će svi autoputevi i železničke linije biti zatvorene danas od 17 časova, kao i da će privremeno biti obustavljeni letovi iz Irana, prenosi Rojters.

Osam osoba preminulo je u Iranu od posledica koronavirusa, što je najveći broj zabeleženih žrtava izvan Kine.

Nedavno je iračka vlada zabranila ulazak turista iz Irana, zbog straha od širenja koronavirusa.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво