Šakota: I mene nervira kada loše počnemo utakmicu

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da ekipa nije mogla da pobedi posle veoma lošeg prvog poluvremena protiv Efesa.

Crveno-beli poraženi su od Anadolu Efesa rezultatom 85:78 u 22. kolu Evrolige.

"Uopšte nismo otvorili dobro utakmicu. Igrali smo loše u prvom delu, primili mnogo lakih koševa, pa je velika razlika bila logična. Pokušali smo u drugom delu, ali treba reći da je ovo bila dobra lekcija za nas", rekao je Šakota.

Strateg crveno-belih nije zadovoljan što se Zvezdi ponavljaju greške.

"I mene kao trenera nervira na početku. Mogli ste čuli. Nemojmo kao protiv Asvela, Olimpijakosa, Barselone... Nije u pitanju da nešto kažeš, već su to neki faktori koji utiču... Loše smo počeli, a kada počneš mekano i kada se na to nadovežu greške, a kada je protivnik tako superioran kao što jeste, stvari postaju samo gore. Teško je stati i krenuti ispočetka. Na poluvremenu smo pokušali da se fokusiramo za nastavak i nešto smo uspeli. Nismo imali čvrstinu. Falio nam je igrač kao Lazić, koji bi to dao igračima."

Za kraj, Šakota se osvrnuo i na protivničku ekipu, koja je ubedljivo najbolja u evropskom takmičenju.

"Radi se o timu koji je dosta jači, u kontinuitetu rezultata, imaju lidera koji može da pogodi. Probali smo sa onim što imamo koliko smo mogli, ali nekad kažemo da igru možeš da zaustaviš, ali pojedinca teško", zaključio je Šakota.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво