Nikola Jokić, ponovo među zvezdama NBA lige

Nikola Jokić dobio je još jedno priznanje za sjajne igre koje pruža u NBA ligi. Drugi put za redom igraće na meču Svih zvezda (All Star Game) za dve sedmice u Čikagu.

Centar Denvera Nikola Jokić igraće na Ol star utakmici, koja se za dve nedelje igra u Čikagu, saopštila je NBA liga.

Jokić, Rudi Gober,  Brendon Ingram, Donovan Mičel, Kris Pol i Dejmijen Lilard će pojačati ranije izabranu prvu petorku tima Zapadne konferencije, koju predvodi Lebron Džejms.

Za  Lebronov tim utakmicu će početi Entoni Dejvis, Lebron Džejms, Luka Dončić, Džejms Harden i MVP prošlogodišnjeg finala Kavai Lenard.

Za Istok Janisa Adetokumba utakmicu u Čikagu će početi, Džoel Embid, naravno Janis Adetokumbo, Kemba Voker, Tre Jang i Paskal Sijakam.

Rezerve će biti: Džimi Batler, Ben Simons, Kris Midlton, Džejson Tejtum, Domantas Sabonis, Kajl Lauri i Bam Adebajo. 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво