SPS: Deo opozicije nastavlja sa fabrikovanjem afera

Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević rekao je da je deo opozicije nastavio sa fabrikovanjem afera i iznošenjem neistina.

"Jedan deo opozicije je pokazao svoje pravo lice i nama je potpuno jasno da mrze Aleksandra Vučića i Ivicu Dačića, ali postavlja se pitanje kako možete mrzeti svoju državu i građane Srbije", upitao je Milićević na konferenciji za novinare u parlamentu nakon što je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla da je NBS omogućila Slobodanu Tešiću da trguje oružjem mimo zakona.

Logično je, kaže Milićević, da žele da predstave sebe kao opoziciju i alternative, ali je pitanje zašto su "opozicija državi".

"Kada je reč o diplomatskoj aktivnosti povlačenja priznanja Kosova, to je državni projekat koji je doneo rezultate, a pojedini postavljaju pitanje da li treba nastaviti sa tim projektom", rekao je šef poslanika SPS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво