Top 10 Evrolige – Boldvin i Buker zakucavali, Lorenzo blokirao, Rajs "lomio zglobove"

Najbolji potez 20. kola Evrolige izveo je bek Olimpijakosa Vejd Boldvin, koji je zakucao preko dva igrača Bajerna. Devin Buker iz Himkija čak dva puta našao se među deset najatraktivnijih poteza, dok su svoje umeće pokazali i Zvezdin Lorenzo Braun i Panatinaikosov Tajriz Rajs.

Vejd Boldvin vodio je Olimpijakos do ubdljive pobede nad Bajernom, a njegovo zakucavanje proglašeno je za najatraktivniji potez 20. kola Evrolige.

Centar Himkija Devin Buker čak dva puta se našao na listi deset najboljih poteza, zahvaljujući monstruoznim zakucavanjima u pobedi nad Realom.

Uprkos porazu od Albe, Zvezdin košarkaš Lorenzo Braun je pokazao da poseduje defanzivne kvalitete, dok je Tajriz Rajs, u pobedi Panatinaikosa nad Žalgirisom, "polomio zglobove" Tomasu Vokapu.

Uživajte... 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво