Milojević "najdražom pobedom" najavio odlazak iz Zvezde

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević možda je vodio poslednju utakmicu sa klupe crveno-belih.

Nakon pobede nad Čukaričkim, kojom je Zvezda spustila zavesu na polusezonu, Milojević je nagovestio da mu je bila poslednja na klupi crveno-belih.

Na pitanje novinara da prokomentariše polusezonu, odnosno da li su ispunjena očekivanja, Milojević je dao odgovor posle kojeg će se podići prašina.

"Ja bih da pričam o današnjoj utakmici. Ispostaviće se da mi je ovo bila najdraža utakmica i najdraža pobeda. Prijatno", rekao je Milojević kraj terena i otišao ka svlačionici. 

On se nije pojavio na konferenciji za novinare, iz privatnih razloga. 

Milojević je u Zvezdu došao u junu 2017. godine, a postao je prvi trener od Miljana Miljanića koji je osvojio tri uzastopne titule sa Zvezdom. 

Takođe, prestigao je Miljanića na listi trenera po broju evropskih utakmica na klupi Crvene zvezde, čime je srušio rekord star 45 godina. 

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво