Karolina Voznijacki najavila završetak karijere

Danska teniserka Karolina Voznijacki najavila je da će posle Australijan opena završiti profesionalnu karijeru.

Karolina Voznijacki će u julu napuniti 30 godina, a u objavi je naglasila da je oduvek znala da će doći trenutak kada će joj neke druge stvari biti važnije od tenisa.

"Igram profesionalno od 15 godine. Za to vreme osvojila sam 30 VTA titula, 71 nedelju bila sam prva na VTA listi, pobedila na Završnom turniru, učestvovala tri puta na Olimpijskim igrama, gde sam čak nosila zastavu svoje Danske, osvojila Australijan open 2018. godine – ostvarila sam na terenu sve o čemu sam sanjala", napisala je Karolina.

Upravo će australijski grend slem biti poslednji turnir na kojem će Dankinja igrati, posle čega će se, kako kaže, posvetiti porodici i borbi protiv reumatoidnog artritisa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво