Evroliga kaznila Zvezdu zbog kvara semafora

Rukovodstvo Evrolige kaznilo je Košarkaški klub Crvena zvezda sa 17.500 evra, od čega je 15.000 kazna zbog kvara na semaforu tokom meča sa Valensijom koji je u hali "Aleksandar Nikolić" trajao gotovo čitav sat.

Kako se navodi u saopštenju crveno-belih objavljenom na klupskom sajtu, oni će deo kazne za semafor refundirati od SC "Tašmajdan".

"KK Crvena zvezda MTS ovom prilikom saopštava da je, shodno ugovorima koje je pre početka sezone potpisao sa 'Štark arenom' i SC 'Tašmajdan', koji upravlja halom 'Aleksandar Nikolić' (za čija korišćenja plaća i naknadu), za funkcionisanje tehničke opreme i obezbeđivanje normalnih uslova tokom jedne evroligaške utakmice zadužena 'Štark arena', a u ovom slučaju SC 'Tašmajdan' – hala 'Aleksandar Nikolić' u kojoj Crvena zvezda nastupa u tom kolu", navodi se u saopštenju i dodaje:

"Pridržavajući se ugovora, klub će refundirati kaznu od 15.000 evra za neispravnost semafora od SC 'Tašmajdan', koji će isti iznos naplatiti od isporučioca semafora (kompanija Bodet), imajući u vidu da klub, a ni SC 'Tašmajdan' i hala 'Aleksandar Nikolić', ne snose odgovornost za neispravnost u radu semafora koji je u garantnom roku od strane isporučioca."

Preostalih 2.500 evra je kazna zbog ubacivanja kovanica i limenki sa pićem, a povodom koga srpski i regionalni šampion podseća da je klub otkako se takmiči u EL na ime kazni uplatio više od 150.000 evra, te moli navijače da sportski i korektno navijaju i bodre klub, a prvu priliku za to imaće već 12. decembra, kada u Beograd stiže ekipa Baskonije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво