Sezona lova u Viskonsinu, ranjena četiri lovca

Četiri muškarca ranjena su u odvojenim incidentima tokom prvog vikenda lovne sezone u Viskonsinu, javlja Foks njuz.

Kancelarija za prirodne resurse savezne države Viskonsin zatražila je od lovaca "bilo kakve informacije" koje bi mogle da rasvetle neki od slučajeva ranjavanja lovaca na početku lovne sezone.

Jedan slučaj ranjavanja nije rasvetljen, dok se za ostala tri sa priličnom dozom sigurnosti može tvrditi šta se zaista desilo.

Dvojica lovaca su se, zbog nespretnog baratanja oružjem, samopovredila, tako što su ispalili metke u sopstvena stopala, dok je treći povređen jer ga je lovac pogodio dok je pokušavao da ulovi jelena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара