Tramp hoće da gradi zid u državi koja nije na granici

Američki predsednik Donal Tramp je tokom obraćanja u Pensilvaniji obećao da će novoizgrađeni zid protiv migranta osim Novog Meksika i Teksasa, proći kroz Kolorado iako se ta američka savezna država uopšte ne graniči s Meksikom, prenosi "Rojters".

Donal Tramp je tokom obraćanja u Koloradu naveo da će to biti zid koji će sprečiti migrante da pređu granicu, prenosi Rojters.

"Biće to veličanstven zid, veliki zid koji će ispuniti svoj zadatak, pa se migranti neće moći provući ni preko njega, ni ispod njega", rekao je predsednik SAD.

Posle tog govora, na društvenim mrežama, pojavile su se brojne reakcije, pa je Tramp objavio tvit u kojem tvrdi da je zid u Koloradu spomenuo "samo u šali".

"Ne gradimo zid u Koloradu, ali svi će imati koristi od zidova koje sam spomenuo", napisao je američki predsednik na Tviteru.

Zid duž granice s Meksikom koji bi trebalo da spreči ilegalne migracije bio je u središtu predsedničke kampanje kojom je Tramp 2016. pobedio, ali se kasni sa njegovom izgradnjom jer Kongres odbija da odobri finansijska sredstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара