Ibrahimović ide u Napoli? De Laurentis: Sačekajmo nekoliko meseci...

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović mogao bi da se vrati u Italiju i uskoro potpiše za Napoli, izjavio je predsednik kluba iz Napulja Aurelio De Laurentis.

De Laurentis je reagovao na "udvaranje" 38-godišnjeg fudbalera i njegove reči da bi voleo da pređe na jug Italije, porukom da će sve biti poznato za nekoliko meseci kada Ibrahimović završi obaveze u Los Anđeles Galaksiju u MLS ligi.

De Laurentis i Ibrahimović već su se sastali u SAD, gde je boravio prvi čovek Napolija.

"Ibrahimović je prijatelj. Sreo sam ga u Los Anđelesu u privatnoj režiji. Bili smo u istom hotelu. Pozvao sam ga na večeru sa njegovom porodicom i proveli smo divno vreme", rekao je De Laurentis za italijanski Skaj.

De Laurentis ne krije da mu je preneo da želi da ga vidi u dresu italijanskog kluba.

"Bilo je više od sugestija, sve je na njemu. Razgovaraćemo za nekoliko meseci", poručio je on.

Ibrahimovićevu karijeru obeležili su golovi u italijanskoj Seriji A dok je nastupao za Juventus, Inter i Milan, a bio je još član Malmea, Ajaksa, Barselone, PSŽ-a i Mančester junajteda.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво