Bajern ispustio pobedu u Augsburgu, Dortmund bolji od Menhengladbaha

Fudbaleri Augsburga i Bajerna odigrali su nerešeno 2:2, u utakmici osmog kola Bundeslige, a domaći su do boda stigli u sudijskoj nadoknadi meča. Nije bilo pobednika ni u mečevima Lajpcig – Volfsburg i Verder Herta, pobede Diseldorfa i Union Berlina. U derbiju kola, Borusija u Dortmundu savladala imenjakinju iz Menhengladbaha.

Zanimljiv meč odigrali su Augsburg i Bajern u osmom kolu Bindeslige. Domaći su poveli, Bajern preokrenuo, da bi u poslednjim trenucima meča Augsburg stigao do boda.

Augsburg je poveo već u prvom minutu golom Rihtera, Levandovski u prvom i Gnabri u drugom poluvremenu doneli su preokret Bajernu, da bi Finbogason postavio konačan rezultat u 91. minutu.

Nerešeno je bilo i u duelu Lajpciga i Volfsburga. Verner je doneo prednost domaćinu, izjednačio Veghorst.

Isti rezultat bio je u duelu Verdera i Herte, Diseldorf je minimalnim rezultatom savladao ekipu Majnca, dok je Unio Berlin sa 2:0 savladao Frajburg.

U derbiju dana, Borusija je u Dortmundu savladala istoimenu ekipu iz Menhengladbaha sa 1:0, a jedini strelac bio je Rojs početkom drugog poluvremena.

Na vrhu tabele je gužva, čak devet ekipa rasporedilo se u samo dva boda. Menhengladbah i Volfsburg imaju po 16 bodova, Bajern, Dortmund i Lajpcig po 15, Šalke, Frajburg, Ajntraht i Leverkuzen po 14.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво