Uhapšeno dvanaest azilanata zbog nasilnih incidenata na Samosu

Dvanaest azilanata različitih nacionalnosti i starosne dobi od 15 do 34 godine uhapšeno je zbog nasilnih incidentima koji su u ponedeljak izbili na Samosu i rezultovali paljenjem i uništavanjem objekta.

Sedam osoba optuženo je za učešće u incidentima, dok se dve osobe optužene za pokušaj ubistva zbog upotrebe oštrih predmeta tokom nasilja, prenela je grčka novinska agencija Ana.

Četiri osobe optužene su za učestvovanje u sukobima, a jedna osoba je optužena da je podmetnula požar.

Policija je, takođe, identifikovala još dva osumnjičena: 15-godišnjeg stranog državljanina koji je optužen za pokušaj ubistva upotrebom oštrih predmeta i 19-godišnjeg osumnjičenog za podmetanje požara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво