Tomić: Protiv Primorske drugačiji pristup nego u Zagrebu

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da pristup njegovog tima mora da bude drugačiji protiv slovenačke Primorske na otvaranju ABA lige nego u prethodnom meču u Superkupu, kada je doživela poraz. Utakmica između srpskog i slovenačkog prvaka igra se u nedelju od 20 sati u renoviranoj hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

"Već smo se susreli sa ekipom Primorske i videli da je u pitanju iskusna, čvrsta i dobra ekipa. Pristup za ovu utakmicu zato mora da bude potpuno drugačiji, s maksimalnom koncentracijom i angažmanom svih. Samo tako možemo do početnih bodova u ABA ligi", rekao je Tomić za klupski sajt.

Izuzev povređenog Ognjena Kuzmića, trener Zvezde može da računa na sve igrače.

Košarkaš Ognjen Dobrić kaže da je predstojeći meč izuzetno važan i da je neophodan trijumf.

"Primorska je ekipa u kojoj se zna ko šta radi, čvrsta u odbrani i koja je uigrana, jer je uz nekoliko promena u sastavu, već duže vreme na okupu. Poučeni iskustvom iz prve utakmice, moramo da odigramo vrlo čvrsto, da sprovedemo iz svlačionice sve dogovore na teren. Važno nam je da krenemo dobro u ABA ligi", rekao je Dobrić.

Utakmica između Crvene zvezde i Primorske igra se u nedelju od 20 sati u renoviranoj hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије