Državljanin Srbije pokušao da prošvercuje kokain

Švajcarski carinici otkrili su kod jednog Srbina, prilikom kontrole posle prelaza Dipoldsau, šest kilograma kokaina koji je pokušao da prošvercuje dolazeći iz Austrije u Švajcarsku.

Prema pisanju švajcarskih medija, Srbin je narkotike sakrio u bunkeru napravljenom od prostora koji je predviđen za rezervni točak.

Bunker je napravljen od metalne ploče koja je postavljena iznad prostora namenjenog za rezervni točak i, kako se navodi, samo je putem električnog mehanizma mogao da se otvori.

U njemu bilo je sakriveno pet paketa kokaina u ukupnoj težini od šest kilograma.

Četrdesetdvogodišnji Srbin je uhapšen, a kokain je predat policiji kantona Sankt Galen.

Državno tužilaštvo u Sankt Galenu pokrenulo je krivični postupak protiv srpskog državljanina, koji se nalazi u istražnom zatvoru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво