Skoplje, i advokat napustio Katicu Janevu

Advokat Stevan Pavleski je otkazao saradnju nekadašnjoj šefici specijalnog tužilaštva Katici Janevoj, nekoliko dana uoči odluke parlamentarnog odbora o njenoj smeni sa mesta tužiteljke.

Pavleski je otkazao saradnju Janevoj zbog sukoba interesa, jer već zastupa Cvetana Pandelevskog, jednog od optuženih u aferi "Imperija", a neposredno posle privođenja Janeve tvrdio je da će je zastupati u daljem postupku.

Janeva se od sredine avgusta nalazi u pritvoru zbog sumnje da je uzimala mito od makedonskih biznismena optuženih u aferi "Imperija". Kao posrednik u ovoj reketaškoj aferi, osumnjičen je Bojan Jovanovski, nekadašnja rijaliti zvezda poznata pod nadimkom Boki 13.

Prilikom pretresa, iz kuće Katice Janeve odnesen je nameštaj vredan 5.000 evra koji je, navodno, dobila na poklon od jednog od optuženih tajkuna. Ukupno, optuženi su Jovanovskom dali više od milion evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво