Sve je spremno za dan srpskog tenisa u Njujorku

Danas u Njujorku počinje Ju Es Open, finalni grend slem teniske sezone. Sve oči uprte su u Novaka Đokovića koji među prvima izlazi na teren i brani prošlogodišnju titulu. Ali, društvo mu danas pravi čak pet drugih srpskih tenisera i teniserki tako da će to biti pravi spektakl. Iz Njujorka nam se javlja Aleksandar Žigić, da nam prenese atmosferu pred početak ovog velikog takmičenja.

Među brojnim teniserkama i teniserima koji treniraju na terenima pripremajući se za početak turnira bio je i Dušan Lajović sa kojim je naš izveštač obavio razgovor o predstojećem meču sa Stivom Darsisom.

Među brojnim posetiocima, koji treninge tenisera koriste za upoznavanje sa njima i dobijanje autograma, sve je više Srba koji žive i rade u Americi ili su ovde na proputovanju.

Naravno nisu krili ponos na naše tenisere i velika očekivanja od njih na predstojećem takmičenju.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво