Od Vlade 350 miliona za remont kruševačke toplane

Kruševačka Gradska toplana prošle grejne sezone imala je velikih problema u radu. Zbog čestih kvarova, dotrajalih kotlova na ugalj, Kruševljani se nisu ogrejali tokom zime. Vlada Srbije obezbedila je 350 miliona dinara za remont kotlovskih postrojenja na gas i ugalj.

Remon će rešiti dugogodišnji problem oko 8.000 korisnika i omogućiti priključak novih.

Ministar energetike Aleksandar Antić rekao je da je za građane najznačajnije to što će do početka grejne sezone svi ključni radovi biti izvršeni.

"Pred nama će biti jedna grejna sezona u kojoj će kruševačka toplana potpuno spremno ući i sa stanovišta svojih kapaciteta i sa stanovišta svojih postrojenja, a naravno i sa stanovišta nabavke svih potrebnih energenata", istakao je Antić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 07. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије