Mateo Garsija je novi fudbaler Crvene zvezde

Argentinski fudbaler iz Las Palmasa Mateo Garsija zvanično je postao novi igrač Crvene zvezde, saopštio je klub.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je Garsija potpisao ugovor na četiri godine.

"Pregovori su bili dugi i naporni, ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost", rekao je Terzić za klupski sajt.

Garsija je rođen 1996. godine, igra na poziciji krila, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Arisu, za koji je postigao 10 golova na 30 mečeva.

Garsija će moći da bude registrovan za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa, koji se igra u sredu od 21 sat u Bernu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво