Osaka predala, Barti ponovo može do "broja 1"

Kompletirani su polufinalni parovi turnira u Sinsinatiju u ženskom singlu – Ešli Barti će se sastati sa Svetlanom Kuznjecovom, dok će u američkom derbiju rekete ukrstiti Medison Kiz i Sofija Kenin.

Kiz je nastavila sa sjajnim partijama i posle Simone Halep, poprilično lako eliminisala Venus Vilijams.

Mlada Amerikanka je bila bolja rezultatom 6:2, 6:3 i ima dobru šansu da se nađe u finalu.

Protivnica će joj biti sunarodnica Kenin, kojoj je prva igračica planete Naomi Osaka predala meč zbog povrede u trećem setu. Japanka je morala da se povuče zbog povrede kolena, pri rezultatom 6:4, 1:6, 2:0 za Sofiju.

Za sada nije poznata težina povrede, ali američki mediji prenose da bi mogla da propusti i predstojeći Ju-Es open na kojem brani titulu.

Na taj način pružila je šansu Barti da ponovo preuzme čelo VTA liste.

Australijanka polako izlazi iz krize u koju je upala na Vimbldonu, trenutno je deli nešto više od 100 bodova u odnosu na Osaku, pa će duel sa Kuznjecovom biti prava prilika da je pretekne.

Ešli je posle preokreta eliminisala Mariju Sakari sa 5:7, 6:2, 6:0, dok je Kuznjecova bila bolja od Karoline Pliškove – 3:6, 7:6 (7-2), 6:3.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво