Borbeni Kecmanović preokretom eliminisao Zvereva

Srpski teniser Miomir Kecmanović savladao je u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju Aleksandera Zvereva sa 2:1 u setovima (6:7, 6:2, 6:4). Rival u osmini finala biće mu Roberto Batusta-Agut koji je savladao Frensisa Tijafoa.

Srpski teniser iznenadio je šestog najboljeg tenisera sveta u drugom kolu Sinsinatija i to nakon velike borbe i preokreta. Meč je trajao dva sata i 20 minuta.

Prvi set pripao je Nemcu i to nakon taj-brejka. Viđena su četiri brejka, a rezultatom 7:4 u dodatnom delu igre Zverev je poveo i očekivalo se da u nastavku igra rasterećenije.

Ipak to nije bio slučaj, jer je Kecmanović izgubljeni set iskoristio kao dodatnu motivaciju.

Ubedljivo, sa dva brejka i rezultatom 6:2, Kecmanović izjednačuje na 1:1 u setovima. 

Najveća borba viđena je u trećem, odlučujućem setu.

Nakon razmene osvojenih servis gemova, prvi do brejka stiže srpski teniser, ali odmah u narednom Zverev uzvraća. Ponovio je brejk Kecmanović, poveo sa 4:3 i stekao prednost, koju je do kraja meča uspešno odbranio. 

Kecmanović se plasirao u osminu finala turnira u Sinsinatiju, a naredni rival biće mu Roberto Batusta-Agut koji je savladao Frensisa Tijafoa sa 2:1 (6:3,3:6,6:1).

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво