Gomila kokošjih nogica na obali Morače 

Nepoznata osoba bacila je na obalu Morače, u Grbavcima, kokošje nogice, objavio je jedan građanin na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" uz fotografiju. Kako je naveo, u pitanju je oko pet tona nogica, prenosi CdM.

Jedan građanin napisao je ispod fotografije da je zvao nadležne službe, kao i da se na tom mestu oseća veoma neprijatan miris.

"Katastrofa... Sa ovom zarazom može da se s**da samo neko ko ništa ne zna... Dao nam je Bog lijepu zemlju i trolove da žive u njoj... Ne znam, ali ovo je u Kini specijalitet... Eko-država...", komentarisao je jedan građanin.

"E ja sam zvao sve nadležne zbog ovoga. Pa niko neće da reaguje. Pomrijesmo od smrada", napisao je drugi građanin.

Portal CdM je pitao Glavni grad i Upravu za inspekcijske poslove da li su upoznati sa slučajem i šta su preduzeli, ali odgovor još nisu dobili.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво