Jovančić: Žao mi je zbog penala, idemo u Dansku da ispravimo ovo

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić izjavio je posle remija Zvezde i Kopenhagena da ostaje žal za napravljenim jedanaestercom i primljenim golom na domaćem terenu, ali da u klubu veruju u prolaz u narednu fazu kvalifiacija za Ligu šampiona.

"Odigali smo odlično, napadali prvo poluvreme, imali prednost, potom u drugom poluvremenu smo zatvorili prilaze golu, protivnici nisu imali šansu. Ostaje žal za penalom koji sam napravio, mnogo mi je žao, ali imamo šanse, nije sve gotovo", izjavio je vezista Crvene zvezde.

Jovančić je izjavio da ne zna da li je portugalski sudija sa razlogom dosudio jedanaesterac.

"Nisam gledao snimak i ne znam šta da kažem. Ne bih komentarisao suđenje", dodao je Jovančić.

"Pune tribine, navijanje celu utakmicu, sjajna atmosfera i to nam je mnogo značilo. Mnogo bi dobro bilo da nismo primilo gol, ali šta je tu je, probaću i probaćemo da ispravimo to u gostima. Imali smo prošle godine isto 1:1 nakon prvog meča kod kuće i to smo prošli i nadam se da ćemo da ponovimo to", zaključio je Jovančić.

Crvena zvezda i Kopenhagen odigrali su nerešeno 1:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a revanš je na programu za sedam dana.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво