Smrad "zarobio" goste u hotelu, fekalije plivaju u Bečićima

Uprava hotela "Iberostar Belvi" u Bečićima saopštila je da svoje goste, a ima ih više od hiljadu i po, drži praktično zatvorene i ne dozvoljava im da idu ka plaži, jer se širi nesnosan miris, prenose "Vijesti".

Veliki ekološki incident desio se u Bečićima, kada je sinoć došlo do otkaza pumpi na postrojenju za otpadne vode WTE na samoj plaži ispred hotela "Iberostar Belvi". 

Hotelska kompanija i njeno ljudstvo od sinoć su na nogama, fekalije plivaju stazom, ušle su u plažni bar, a potoci se slivaju na plažu.

Uprava hotela odmah je pozvala Opštinu Budva, a gradonačelnik Marko Carević poslao je jutros ekipe Vodovoda i komunalne salužbe. Bio je angažovan i bager. 

Iako su službenici nemačke kompanije WTE, koja upravlja postrojenjem, naveli kako je sve u redu, tehnički direktor "Iberostar Belvi" Petko Đogo kazao je da se tek kada su otvorili postrojenje uvideli da je došlo do začepljenja. 

"U pitanju je nepouzadan sistem jer su se praktično sve otpadne vode koje je pumpa trebalo da usmeri ka glavnom postrojenju u Vještici, izlile na dvema šahtama ispred našeg i susednog hotela Montenegro", kazao je on. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара