Srpska lista: U Prištini zahvaljuju Jeremiću

Srpska lista je saopštila da će današnji dan, kada je pre devet godina Međunarodni sud pravde proglasio da Deklaracija o nezavisnosti Kosova nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom, ostati upamćen kao "datum kada je režim Vuka Jeremića, Dragana Đilasa i Borisa Tadića dao punu podršku separatizmu i cepanju teritorijalne celovitosti naše zemlje".

U Srpskoj listi navode da je pitanjem Međunarodnom sudu pravde dat najsnažniji doprinos legalizaciji tzv. nezavisnoti Kosova i da danas u Prištini zahvaljuju Jeremiću.

Kako su dodali, njemu su na "nezavisnom, celovitom, nedeljivom i jedinstvenom Kosovu" i "najvećoj međunarodnoj pobedi Republike Kosovo" zahvalili lično Ramuš Haradinaj i Hašim Tači. 

Srpska lista navodi da će svaki put kada Jeremić i Đilas pomenu borbu za Srbe na KiM podsećati i njih ali i javnost u Srbiji na "zlo koje je njihova politika stvorila Srbima na Kosmetu", od, kako navode, "uspostavljanja granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, pa do svih nedela i loših sporazuma".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво