Olga stala na poslednjoj stepenici pred Vimbldon

Srpska teniserka Olga Danilović izgubila je od Brazilke Beatris Hadad Maje sa 2:0 u setovima, u poslednjem kolu kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Ebgleske u tenisu.

Mlada srpska teniserka stala je na poslednjoj stepenici pred Vimbldon, izgubivši u dva seta od malo poznat brazilske teniserke Beatris Hadad Maje.

U meču koji je trajao nešto manje od sat i po vremena, hadad Maja je u oba seta napravila jedan brejk više od protivnice i sa 6:4, 6:4 plasirala se u glavni žreb na Vimbldonu.

Olga je imala prednost u prvom setu, ali je dozvolila protivnici da joj dva puta oduzme servis za osvajanje prvog seta.

U drugom delu igre Olga je bila u zaostatku, međutim uspela je da vrati brejk, da bi u desetom gemu još jednom izgubila svoj servis za kraj meča.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво