Gol Vejna Runija sa 60 metara!

Engleski napadač Vejn Runi postigao je u noći između srede i četvrtka jedan od najatraktivnijih pogodaka u karijeri. Runi je svom Di-Si junajtedu doneo trijumf nad Orlandom golom sa svoje polovine.

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda i engleske reprezentacije, koji je tokom karijere postizao golove sa više od pola terena, podsetio je na najbolje dane u 10. minutu utakmice na "Audi fildu".

Nakon ispucane lopte i greške dvojice protivničkih igrača, ona se odbila do "Vaze" koji nije razmišljao i uputio je udarac sa više od 60 metara.

Golman Orlanda Brajan Rou izašao je daleko ispred gola i nije stigao da se vrati, pa je 33-godišnji Englez postigao jedan od najlepših pogodaka u karijeri.

Ovim trijumf Di-Si junajted je došao do 30 bodova i zadržao treću poziciju na tabeli Istočne konferencije MLS lige.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво