Đilas: Bastać na čelu beogradskog SSP-a

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas najavio je da će beogradski odbor te partije voditi predsednik opštine Stari Grad, Marko Bastać.

Đilas je pred osnivanje incijativnog odbora SSP za Beograd rekao novinarima da je Bastać čovek koji je pokazao kako se zajedno sa sugrađanima bori za ključne vrednosti i ono zašto neko treba da se bavi politikom, a to je da uradi nešto da sugrađanima svakoga dana bude bolje.

Đilas tvrdi da je "upravo Bastaćeva borba, zajedno sa građanima Starog grada, dovela do toga da se odustane od krajnje ludih projekata poput popuptnog popločavanja Tga repbilike i utkidanja saoćaja".

Rekao je da rekonstrukcije pojedinih ulica traju i 400 i više dana, poput Karađorđeve ulice ili Trga republike a da je Bulevar Kralja Aleksandra, dug više od tri kilometra, rekonsturisan u njegovo vreme, za 180 dana. 

"Krećemo u beogradsku priču, priču SSP-a sa Markom na čelu. Verujem da ćemo u svim beogradskim opštinama imati ljude koji dele viziju grada u kome će sugrađanima svakim danom biti bolje, kao u vreme kada ste mogli da se pohvalite da radite u gradu i da vas sugrađani zbog toga jako cene", rekao je Đilas.

Dodao je da je ta odgovornost i na Bastaću u okviru Stranke slobode i pravde, ali i Saveza za Srbiju jer je SSP deo te grupacije, koja će, veruje Đilas, kada se steknu uslovi izaći na izbore i pobediti.

Bastać je rekao da je osnovna potreba udruživanje, napomenuvši da je vlast moguće pobediti borbom i aktivizmom.

Potrebno je, kako je rekao, pružiti otpor i otkrivati sve ono što vlast loše radi i nuditi rešenja kako to bolje može da se uradi.

Sastanku su prisustvovali predstavnici članica SZS-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво