Napadač iz Supetra prošlog leta učestvovao u incidentu u Vrčinu

Dvadesetdvogodišnji muškarac kome je određen istražni pritvor zbog napada na sezonske radnike srpske nacionalnosti u Supetru, jedan je od Hajdukovih navijača koji su učestvovali u incidentu na "Molovoj" benzinskoj pumpi u Vrčinu.

Prošlog avgusta grupa Hajdukovih navijača je na pumpi u Vrčinu kod Beograda ukrala artikle i šarala ustaške grafite.

Ipak, dvadesetdvogodišnji V. M., koji je uhapšen zbog napada u Supetru, nije osuđivan i pritvoren je samo zbog opasnosti od uticaja na svedoke.

Prema dostupnim informacijama, V. M. je pod istragom zbog napada na sezonske radnike, ali i zbog nanošenja teških telesnih povreda dvadesetšestogodišnjem vatrogascu iz Supetra koji je pokušao da pomogne žrtvama.

V. M. i još jedna osoba su, inače, prvi put uhapšeni u nedelju, ali su zatim bili pušteni na slobodu. Juče su ponovno uhapšeni zbog napada na Srbe sezonce i vatrogasca.

Oni se sumnjiče da su u Supetru na Braču "na naročito drzak i nepristojan način skupa s još za sada nepoznatim osobama fizički napali pet osoba u dobi od 21 do 26 godina i doveli ih u ponižavajući položaj čime su ostvarili obilježja kaznenog djela Nasilničko ponašanje", a u vezi s kaznenim delom Zločinom iz mržnje, saopštila je hrvatska policija.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво