Lotito: Ne žalim što nisam prodao Milinković-Savića

Predsednik italijanskog Lacija Klaudio Lotito rekao je da mu nije žao što prošlog leta nije prodao napadača Sergeja Milinković-Savića. Lotito je ranije izjavio da je prošlog leta odbio ponudu neimenovanog kluba od 160 miliona evra za srpskog fudbalera.

"Ne žalim što nisam prodao Milinković- Savića. Finansijski, to bi bilo odlično. Dao sam obećanje treneru, a nisam želeo da razočaram navijače. Fudbal nije samo posao", rekao je Lotito za "Tempo".

Prvi čovek kluba iz Rima rekao je i da nije škrt, kako se to predstavlja u italijanskoj javnosti.

"Smejem se kada čujem da ljudi pričaju da trošimo malo novca. Ja sam većinski vlasnik, ali moram da zastupam i interese manjinskih akcionara. Lacio troši mnogo novca svake godine, a to i brojke potvrđuju", zaključio je Lotito.

Lacio je trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli Serije A sa 55 bodova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије