Ispitana četiri svedoka za zločin u Kravici

U nastavku suđenja osmorici biviših pripadnika Specijalne brigade MUP-a Republike Srpske za ratni zločin nad civilima u mestu Kravice 1995. godine, ispitana su četiri svedoka odbrane.

Uoči suđenja i danas su se okupili članovi i simpatizeri SRS koji su bili i u sudnici.

"Ispitivanjem ovih svedoka mi se ni za milimetar nismo priblizili bilo kakvom rešenju. To su svedoci odbrane, koji konkretno za događanja za koja se optuženi terete nisu rekli ništa", rekla je Marina Kljaić iz Fonda za humanitarno pravo.

"Nemamo u optužnici i precizirano šta se konkretno stavlja na teret našim branjenicima, tamo se sumarno kaže ubijeno je toliko i toliko ljudi, ali da su oni ubili neke od njih, a ne sve, mi samo pitamo koje", rekao je advokat odbrane Goran Petronijević.

Naredni pretres zakazan je za 19. mart.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије