FMP prvi polufinalista Kupa Radivoja Koraća

Košarkaši FMP-a ubedljivo su nadigrali tim Svetog Đorđa iz Žitišta sa 112:58 (23:23, 31:11, 29:9, 29:15) u prvoj utalmici Kupa Radivoja Koraća u Nišu. U narednoj utakmici FMP će se sastati sa boljim iz duela košarkaša Partizana i Novog Pazara.

Iako su košarkaši Svetog Đorđa iz Žitišta u utakmicu ušli vrlo sigurno i čak odigrali prvu četvrtinu rezultatski nerešeno sa favorizovanim timom FTP-a u nastavku su poklekli i do kraja se samo postavljalo pitanje sa kolikom razlikom će izgubiti meč.

U timu FMP-a su svi igraći bili u igri jer je trener Vladimir Jovanović iskoristio priliku da i mlađe igrače dodatno pripremi i uigra pred naredni meč na Kupu Radivoja Koraća.

U narednom duelu FMP će se sastati sa pobednikom utakmice Partizana i Novog Pazara koja počinje u 19.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво