Hokejaši Srbije sa Rusijom i Kinom u Sankt Peterburgu

Hokejaši Srbije učestvovaće na prestižnom međunarodnom turniru "Alrosa kup", koji se od 25. do 29. aprila održava u Sankt Peterburgu. Utakmica u Sankt Peterburgu sa domaćinima turnira u aprilu biće istorijska jer Srbija nikad nije imala priliku da igra protiv selekcije Rusije.

Kako je saopšteno je iz Saveza hokeja na ledu Srbije na turniru će sem domaćina Rusije učestvovati i olimpijski tim Kine, dok će četvrti učesnik biti naknadno određen.

Koliko je učešće na ovom turniru značajno za srpski hokej objasnio je predsednik Saveza Marko Milovanović.

"Ukoliko ne računamo duel SFRJ protiv SSSR-a, koji je na Olimpijskim igrama u Sarajevu 11. februara 1984. godine završen pobedom Sovjeta 9:1, utakmica u Sankt Peterburgu u aprilu biće istorijska jer Srbija nikad nije imala priliku da igra protiv Rusije", izjavio je Milovanović.

"Alrosa kup", se održava od 25. do 29. aprila u Sankt Peterburgu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије