Jokić treći put ove sezone igrač nedelje na Zapadu

Srpski košarkaš Nikola Jokić treći put ove sezone, a peti put u karijeri, proglašen je za igrača nedelje Zapadne konferencije u NBA ligi. Na "Istoku" za igrača nedelje proglašen je Janis Adetokumbo iz Milvokija.

Jokić, koji je pre nekoliko dana izabran i za nastup na Ol-star utakmici, minule nedelje na četiri utakmice prosečno je beležio 22 poena, 11,8 skokova i osam asistencija.

Jokić je svojim igrama značajno doprineo Denveru da pobedi ekipe Memfisa, Nju Orleansa, Hjustona i Minesote, tako da Denver ima skor 37-15, najbolji u istoriji franšize posle 52 odigrana meča.

Jokić je do sada pet puta proglašavan za igrača Zapada, čime se na listi onih klupskih igrača kojima je to pošlo pet ili više puta pridružio Karmelu Entoniju (10) i Aleksu Inglišu (7).

Na "Istoku" za igrača nedelje proglašen je Janis Adetokumbo iz Milvokija, koji je na tri pobede svog tima imao prosek od 25,7 poena, devet skokova i šest asistencija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво