"Milioneri" ubedljivi protiv Hanovera, remi Ajntrahta u Bremenu

Borusija u Dortmundu savladala ekipu Hanovera sa 5:1 i zadržala prvo mesto na tabeli Bundeslige. Menhengladbah siguran protiv Augsburga, Majnc protiv Nirnberga. Hofenhajm osvojio tri boda u Frajburgu, Leverkuzen u Volfsburgu. Verder i Ajntraht u Bremenu igrali nerešeno 2:2.

Pauza između dva dela šampionata nije ostavila traga na fudbalerima Borusije. "Milioneri" su u Dortmundu ubedljivo savladali Hanover sa 5:1, za potvrdu prvog mesta na tabeli.

Hakimi je doveo domaće u vođstvo u prvom poluvremenu, da bi se u nastavku meča u listu strelaca upisali Rojs, Gece, Gereiro i Vitsel. Počasno pogodak za goste postigao je Bakalorz.

Siguran trijumf na svom terenu ostvarila je i druga Borusija. U Menhengladbahu je savladana ekipa Augsburga sa 2:0, golovima Vendta i Hermana u finišu susreta.

Menhengladbah je tako preuzeo drugo mesto na tabeli sa devet bodova zaostatka u odnosu na Dortmund, ali i sa istim brojem bodova kao i Bajern, koji svoj meč 19. kola igra u nedelju.

Hofenhajm je bio ubedljiv u Frajburgu, ostvarivši trijumf od 4:2, dok je Leverkuzen u Volfsburgu bio još ubedljiviji – 3:0.

Majnc je na svom terenu bio bolji od Nirnberga 2:1.

U psolednjem meču dana, Verder i Ajntraht odigrali su u Bremenu nerešeno 2:2. Egstajn i Harnik bili su strelci za domaću ekipu, Rebić i Haler za goste.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво