Bautista-Agut osvojio Dohu, Anderson najbolji u Puneu

Španac Roberto bautista-Agut osvojio je ATP turnir u Dohi, pošto je u finalnom meču u tri seta savladao Tomaša Berdiha. Kevin Anderson savladao Iva Karlovića u tri taj-brejka za trofej u indijskom Puneu.

Posle pobede nad Novakom Đokovićem u polufinalu, Roberto Bautista-Agut savladao je Tomaša Berdiha i osvojio trofej u Dohi.

Španac je prvi set osvojio rezultatom 6:4, Berdih uzvratio u drugom setu (6:3), dok je Bautisti jedan brejk bio dovoljan u trećem odlučujućem setu (6:3) za prvu titulu ove sezone.

U finalu Punea, Kevin Anderson je u duelu udarača bio bolji od Hrvata Iva Karlovića i posle tri taj-brejka osvojio titulu u Indiji.

Prvi set pripao je Andersonu (7:4 u taj-brejku), drugi Karloviću (7:2), da bi u odlučujućem setu ponovo bio bolji Anderson (7:5), pa je titula pripala Južnoafrikancu posle gotovo tri sata tenisa.

Turnir u Brizbeju stigao je do same završnice, a u finalu će se sastati Danil Medvedev i Kei Nišikori.

Rus je sa 2:0 u setovima bio bolji od Žo-Vilfreda Conge, dok je Japanac sa 2:0 savladao Francuza Žeremija Šardija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво