Morinjo: Dali smo četiri gola i remizirali?!

Nakon remija sa Arsenalom na Old Trafordu (2:2) u okviru 15. kola Premijer lige menadžer Junajteda Žoze Morinjo je u svom stilu rekao da je njegov tima dao četiri gola a odigrao nerešeno.

Ćudljivi Portugalac aludirao je na golove tima iz Londona kojima su, kako misli, "kumovali" njegovi igrači.

"Dali smo četiri gola i remizirali. Kao i uvek pravili smo greške i platili za to. Sada je bilo isto, ali su igrači pokazali karakter i spremnost na borbu, pa im čestitam zbog toga. Išli su do limita, mnogo smo umorni. Neki od igrača nisu igrali ove sezone, Smoling je igrao u teškoj situaciji", rekao je Morinjo posle meča.

"Posebni" je naglasio da je Junajted svojim greškama ostao bez pobede. 

"Arsenal bio opasan samo kada smo gubili loptu u opasnoj zoni. Čak i sa naše klupe ste mogli da osetite paniku kada lopta dolazi u našu defanzivnu trećinu. Duh je bio na nivou Mančester junajteda ali nam nedostaju određeni kvaliteti. Ne slažem se s ljudima koji pokušavaju da nas porede sa timovima u kojima su igrali Roj Kin, Rud van Nistelroj, Nemanja Vidić. Ostavite nas na miru. Srećan sam sa dušom i srcem ovog tima, ali nismo konzistentni i homogeni", reko je Morinjo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво