Loto groznica "trese" Despotovac

Misterija zvana loto džoker od sinoć trese Despotovac i ceo resavski kraj. Sve ljude zanima ko je srećni dobitnik trista hiljada evra, ali većina tvrdi da se dobitnik neće javno oglasiti.

Od sinoć se u restoranima i kafićima Despotovca razrešava misterija: ko je dobitnik loto džokera od 35 miliona dinara ili oko 300.000 evra. To je glavna tema i jutros, ali nismo uspeli da saznamo ime dobitnika.

"Neko je dobio, ne znam ko, ovde u Despotovcu", kažu meštani Despotovca. "Neko se obogatio, ne znam ko je. I ja sam uplatio, igram stalno osam godina, ali još me nije sreća pogodila, nadamo se..."

U Despotovcu i okolini srećke se prodaju na nekoliko mesta, da li je ovde uplaćena srećna kombinacija?

"Zvao je direktor iz Niša i čestitao mi, ali dobitnik se još nije javio, još niko, nadamo se da hoće ", kaže prodavačica. 

Despotovčani imaju mnogo ideja kako i gde da srećnik potroši novac, spominju se nekretnine, jahte, egzotične plaže, ali pitanje je da li će ikada saznati ime onoga, koga bi trebalo da posavetuju. Ovde je poslednjih godina bilo više srećnih dobitaka i isto toliko neotkrivenih srećnika.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво