Maradona: Morinjo je najbolji na svetu i idem da učim od njega

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona, prema mišljenju mnogih i najbolji igrač svih vremena, izjavio je da je menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo bez premca među trenerima i da planira da poseti Old Traford kako bi učio od njega.

Maradona je radio kao trener u Emiratima, pre toga je bio selektor Argentine, a trenutno predvodi meksičkog drugoligaša Dorados.

"Kao trener moram još mnogo da naučim i mislim da ću otići kod Morinja u Mančester i pitati ga mnogo toga", rekao je Maradona.

On smatra da je Pepu Gvardioli u Sitiju mnogo lakše jer "može da dovede koga hoće".

"Tako je tika-taka lakša, ali nije on izmislio taj stil. On je samo iskoristio zalet koji je dobio od Johana Krojfa", poručio je Maradona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво