Rabio odbio ponudu PSŽ-a

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio odbio je treću ponudu kluba da produži ugovor, iako bi zarađivao devet miliona evra godišnje.

Kako Bein sport javlja, Rabio je odbio za dva miliona evra veću ponudu u odnosu na prethodnu i to u toku sve većih priča da su zainteresovani Mančester siti, Čelsi, Barselona i Juventus.

Parižani očajnički žele da zadrže 24-godišnjeg fudbalera, na tome insistira i trener Tomas Tuhel, ali postoje različiti sportski pogledi sportskog direktora Antera Enrikea i Rabioa.

Ugovor mu ističe po završetku ove sezone i u poziciji je da može da bira najbolju sredinu za nastavak karijere.

Rabio je sinoć učestovovao u ubedljivoj pobedi PSŽ-a nad Crvenom zvezdom (6:1) u Ligi šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво