Vučić: Imam još jednu ideju koju ću izneti Siju

Hoću da inovativnim tehnologijama Srbija ostvari komparativne prednosti nad zemljama regiona i Evrope, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pekingu i dodao da će imati "neke čudne molbe" za predsednika Sija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će tokom sutrašnjeg razgovora sa predsednikom Kine Si Đinpingom nastojati da osigura njegovu posetu Srbiji, ali i da će mu izneti jednu ideju koju ne želi do sutra da iznosi u javnost.

"Imam još jednu ideju. Hoću da inovativnim tehnologijama Srbija ostvari komparativne prednosti nad zemljama regiona i Evrope. Imaću neke čudne molbe za predsednika Sija. Nadam se da se neće smejati i da će razumeti šta hoću", objasnio je Vučić.

"Izvešću nešto što ne mogu da kažem sada", rekao je predsednik Srbije.

Takođe, hoće, kaže, da osigura dolazak predsednika Sija u Srbiju, jer "kada on dolazi nema problema".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво