Strah od sudije, Spartak na Zvezdu sa rezervistima i omladincima

Fudbalski klub Spartak odlučio je da u večerašnjem duelu protiv Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“, početak u 20.00 časova, sačuva trojicu fudbalera kojima preti suspenzija ukoliko dobiju žuti karton, u strahu od sudije Bojana Nikolića.

Ljubiša Dunđerski, sportski direktor FK Spartak Ždrepčeva krv, nezadovoljan je izborom sudije za večeranju utakmicu protiv Crvene zvezde te najavljuje da će Spartak na teren izvesti tim bez igrača kojima preti suspenzija zbog četiti žuta kartona.

"Kada smo videli da će (ne)pravdu da deli Bojan Nikolić, a poučeni smo iskustvom sa utakmica u Ivanjici i u Subotici na utakmici protiv Vojvodine, kad je delio kartone igračima koji su samo prošli pored njega, odlučili smo da ne rizikujemo. U timu neće biti Nikolića, Čečarića, golmana Ostojića i Torbice jer svima preti suspenzija ukoliko budu dobili javnu opomenu."

"Razlog za ovakvu odluku je meč narednog kola protiv Radničkog u Subotici. Utakmica protiv Nišlija za nas je najvažnija i ne želimo da u duelu sa šampionom izgubimo igrače za presudan okršaj. Možda je mogao na teren i roviti Mile Savković, ali bolje je da i njega odmorimo. Šansu će dobiti igrači sa manjom minutažom i pojedinci iz omladinske škole", istakao je Dunđerski.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара