Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja kod Javora u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezultata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju. Meč u Ivanjici igra se u sredu od 13.00 časova.

"Veoma bitna utakmica je ispred nas jer želimo da igramo finale Kupa. Javor će nam sigurno zadati mnogo poteškoća, ali želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi od trofeja i u svim takmičenjima idemo na njih", izjavio je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Trener crno-belih je potvrdio da u sredu neće moći da računa na defanzivce povređene Bojana Ostojića i Milana Mitrovića, kao i na Zorana Tošića, dok je neizvestan Sejduba Suma.

Prema Đukićevim rečima, Javor je odigrao odličnu utakmicu za vikend protiv Rada, uz napomenu da su Partizanovi fudbaleri vežbali penale, ali ipak je poželeo da se meč reši mnogo ranije.

"Javor je odlično odigrao protiv Rada, ali su poraženi zbog grešaka iako su pozadi čvrsti, teško primaju golove i orijentišu se na kontranapade", rekao je Đukić.

Đukić je pohvalio mlade snage Armina Đerleka i Svetozara Markovića, koji su odigrali dobru utakmicu protiv Čukaričkog, istakavši njihov timski rad kao najveći adut.

Naglasio je i da je cela ekipa izašla još jača iz krize slabih rezultata, ali i da se ne kaje zbog izgovorenih reči prethodne nedelje.

"Ne kajem se zbog izgovorenih reči jer živim po pravilima poštenog čoveka koji se bori za istinu i pravdu i ne dâ na sebe. Međutim, da bi me razumeli, morao sam od finog španskog gospodina da se pretvorim u običnog srpskog dripca", zaključio je Đukić.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Javora i Partizana igra se u sredu od 13 sati na stadionu u Ivanjici.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво