Читај ми!

Roj Hodžson novi trener Kristal Palasa

Bivši selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson novi je trener fudbalskog kluba Kristal Palas, saopštio je taj premijerligaš. Hodžson je potpisao ugovor na dve godine, a na klupi londonskog kluba zamenio je Franka De Bura koji je otpušten zbog lošeg početka sezone.

"Veoma mi je drago što sam ovde, u klubu koji sam oduvek voleo i divio mu se. Palas ima veliku armiju navijača, a ambicije su ovde realne", rekao je Hodžson za sajt kluba.

Hodžson je potpisao ugovor na dve godine, a na klupi londonskog kluba zamenio je Franka De Bura koji je otpušten zbog lošeg početka sezone. Njemu je to prvi posao od kako je napustio reprezentaciju Engleske posle ponižavajuće eliminacije od Islanda u osmini finala Evropskog prvenstva 2016. godine.

Frank De Bur je pre početka sezone preuzeo Palas, ali je otpušten u ponedeljak pošto je klub u prva četiri kola Premijer lige zabeležio sva četiri poraza, bez datog gola.

Hodžson će za Kristal Palas, za koji igra srpski fudbaler Luka Milivojević, debitovati u subotu na svom terenu protiv Sautemptona.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво